Groot product retourneren

Service van Coolblue.

Groot of zwaar product retourneren? Geen zorgen. We komen het product in de meeste gevallen gewoon bij je ophalen.


Ophaalvoorwaarden

Is je product zwaarder dan 30kg en / of groter dan 175 x 78 x 55cm? Dan gaan we ervoor zorgen dat je product opgehaald wordt, zonder extra kosten. Hiervoor hoef je alleen het online retourformulier in te vullen, wij regelen de rest. Op de productpagina vind je het gewicht en de afmetingen van je product.

PostNL en bpost leveringen komen we niet ophalen

Alle producten die bezorgd zijn door onze eigen bezorgdienst CoolblueBezorgt, Dynalogic en Exchange komen we ophalen. De bezorgdienst vind je in de verzendbevestiging van je bestelling. PostNL, bpost en AMP leveringen komen we niet bij je ophalen. Mocht het onverhoopt toch niet lukken om je product zelf te retourneren, dan maken we een uitzondering. Neem in dit geval contact met ons op.


Retourneren grote producten

We komen je product dus ophalen. Dit is hoe het werkt:

  1. Meld je retour of reparatie aan via het online retourformulier.
  2. De bezorgers van Dynalogic komen standaard de volgende dag je wasmachine ophalen. Je wordt hiervan per mail op de hoogte gesteld. Ophaaldag wijzigen? Dit kan via de mail die je krijgt van Dynalogic over de ophaalafspraak.
  3. We willen je vragen om het apparaat alvast los te koppelen en te ontdoen van vloeistoffen. Je hoeft je product niet in te pakken.
  4. Na de ophaling ontvang je direct een bevestiging per mail zodra je product is aangekomen in ons magazijn. Dit kan tot 5 dagen duren na de ophaling, even geduld dus. Lees hier wat je kunt verwachten.

Contactopties Bekijk openingstijden

Eerder bekeken door jou