De 5 beste accessoires voor bij je tablet

Beste tablet accessoires

Hoe haal je nog meer uit je tablet? Door er een handige accessoire aan te te voegen natuurlijk. Daarom heb ik een top 5 voor je samengesteld waarmee je je tablet nog fijner maakt. Een toetsenbord waarmee je snel wat mailtjes beantwoordt. Een koptelefoon om onderweg je favoriete Spotify playlist te luisteren. Of misschien wel een autolader zodat je kinderen op de achterbank niet ineens zonder tablet zitten.

DOOR JIMMY, 9 DECEMBER 2016

1. Een tablethoes

Een tablet is een kwetsbaar apparaat dat je misschien wel meeneemt naar school of je werk. Met een tablethoes zorg je ervoor dat de tablet onbeschadigd blijft tijdens het schuiven in je tas of over je bureau. Afhankelijk van hoe je je tablet gebruikt, heb je de keus uit verschillende tablethoezen. Een cover beschermt vaak alleen het beeldscherm van de tablet, terwijl een case juist de randen en hoeken afdekt. Ook heb je tablet hoezen met extra functies, zoals een ingebouwde standaard of ondersteuning voor auto-wake/sleep.
Advies over tablethoezen
Bekijk alle tablethoezen

Tablethoes
Divider

2. Een extra oplader

Met een extra oplader voor je tablet heb je altijd een oplossing voor een leeglopende batterij. Stop een extra oplader in je tas, zodat je de tablet ook op een andere locatie oplaadt. Ben dus niet bang voor een lege tablet tijdens het kijken van een film op de terugweg naar huis. Een autolader kan goed van pas komen voor tijdens een lange rit waarbij je je kinderen op de achterbank graag rustig houdt. Handig voor onderweg naar de camping in Frankrijk, of om ook je telefoon eens aan de lader te hangen onderweg.
Bekijk alle opladers

Tablet oplader
Divider

3. Een tablet toetsenbord

Naast YouTube video's kijken en social media bijhouden gebruik je je tablet ook voor andere dingen. Het lezen van je e-mail behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Met een tablet toetsenbord reageer je ook op je e-mails. Zo rond je nog snel een mailwisseling af onderweg naar huis of werk je in een Google Docs bestand samen met je collega's. Vaak beschik je met een tablet toetsenbord ook gelijk over een standaard zodat je tablet rechtop kan blijven staan. Ook klap je een tablet toetsenbord na gebruik over het scherm heen en zet je het ook als bescherming in.
Bekijk alle tablet toetsenborden

Tablet toetsenbord
Divider

4. Een tablet standaard

Zit je met je tablet op de bank om een film te kijken, moet je hem de hele tijd vasthouden met een lamme arm als gevolg. Met een tablet standaard zet je de tablet rechtop op de tafel voor je. Zo zak je lekker onderuit en zijn je handen vrij voor wat drinken of een versnapering. Ook als je je tablet gebruikt als entertainment hub in huis komt een tablet standaard van pas. Plaats de tablet met een standaard op ooghoogte in een kast en bedien eenvoudig je digitale radiostation of slimme verlichting.
Bekijk alle tablet standaarden

Tablet standaard
Divider

5. Een koptelefoon

Hoewel een tablet vaak al over interne luidsprekers beschikt, komt dit niet altijd van pas. Met een koptelefoon luister je in het openbaar vervoer ontspannen naar je afspeellijsten op Apple Music. Zo geniet je van hoge kwaliteit geluid en heb je ook geen last van pratende mensen om je heen. Of kijk tot in de late uurtjes naar je Netflix serie zonder de rest van de familie wakker te houden met het geluid van je tablet speakers. Met een koptelefoon raak je extra verzonken in het verhaal zonder geluiden van buitenaf.
Bekijk alle koptelefoons

Bekijk alle tablet accessoires

Koptelefoon
Geschreven door: Jimmy

Eerder bekeken door jou